Gå til hovedindhold

Omkring 3000 var samlet til børnefestuge i Albertslund

Efter to års pause pga. Corona vendte Børnefestugen i Albertslund stærkt tilbage i uge 24. Det var 36. gang, der var børnefestuge i Albertslund, hvor over 3000 børn og voksne bryder med hverdagen og gør den til en fest i Kongsholmparken. I år var temaet ”Sport og Bevægelse”. Og vanen tro var der en lang række aktiviteter og kreative indslag rundt omkring i lejrene, musik på scenen og ”verdens længste” pandekagekø, hvor børnene kunne gi’ et smil eller et stykke skrald og få en pandekage…

17. jun. 2022
  • Læs op

Indhold

    Kongsholmparken i Albertslund mindede mest af alt om en børneudgave af Roskilde Festival i uge 24. Og det var der en god grund til; alle daginstitutioner, indskolinger, SFO’er, klubber og kulturinstitutioner i Albertslund Kommune var nemlig samlet til børnefestuge nummer 36 i Albertslund.

    Lejr Alle, Rabalderstræde, Gøglergade, Rollespils Boulevard og Pandekagevej er nogle af de veje, hvor det hele udspillede sig med Kongsholmbjerget som kulisse. Der var ild i bålene og kreative værksteder - og så var der den legendariske, måske verdens længste, pandekagekø ved pandekagehuset på Pandekagevej.

    Hver aften deltog forældrene i grill-komsammener og personale overnattede i tipier med børnene.   

    Temaet i år var ”Sport og Bevægelse” med alt lige fra det traditionsrige sæbekasseløb og trillebørsstafet til OL og 8-kamp for alle indskolingsbørnene. Der skete en masse på scenen. Og der skete også en masse aktiviteter rundt omkring i lejrene som f.eks. de nævnte konkurrencer, men også boksering, forhindringsbane og hulahopringsbane var nogle af de utallige aktiviteter, der rundt omkring bød op til leg og bevægelse. Så der var gang i den.    

    Børnefestugen udspillede sig dagene tirsdag den 14. juni, onsdag den 15. juni og torsdag den 16. juni. 

    Det hele foregik som altid i Kongsholmparken. 

    Tak til alle jer ildsjæle, der gør det muligt. 

    Læs Albertslund Postens flotte reportage fra Børnefestugen

    Læs mere om Børnefestugen på festugens hjemmeside

     

    Forrige Næste
    Sidst opdateret: 17. juni 2022