Gå til hovedindhold

Sundhedstilbud

Vil du gerne stoppe med at ryge, har du ondt i skulder og nakke, eller hvad med at tage en tur i Albertslund Svøm & Fitness med kollegerne?

Indhold

  Albertslund Kommune vil gerne bakke op om medarbejdernes sundhed. Det gælder både sundhedstilbud, som du kan benytte alene i din fritid, og tiltag hvor der er mulighed for at kombinere socialt samvær med dine kolleger med sjove aktiviteter.

  Her kan du læse om forskellige indsatser, som kommunen tilbyder dig som medarbejder:

  Albertslund Svøm & Fitness
  Få 30 % rabat, når du købet et 3 måneders kort til Albertslunds svømmehal, sauna og fitnesscenter.

  Dokumentation på ansættelsen - Medbring seneste lønseddel samt billedlegitimation, når du skal købe kortet eller have det fornyet.

  Spørgsmål til ordningen: kontakt Berit Madsen, Albertslund Svøm & Fitness, tlf. 43 68 72 82, berit.madsen@albertslund.dk

  Albertslund Svøm & Fitness
  Nyvej 9, 2620 Albertslund

  SATS

  Spar 20% på dit medlemskab hos SATS. Albertslund Kommune har lavet en rabataftale med SATS, så du hver måned kan spare 20% af prisen på dit medlemskab.

  Tag din lønseddel med næste gang du går i dit SATS-center og vis den til centerets medarbejder, så sørger de for at du får rabatten.

  Hvis du ikke allerede er medlem, vil der være et startgebyr for at oprette et medlemskab.

  DHL-Stafet
  Læs mere om og deltag i DHL-Stafetten, når tiden nærmer sig. DHL-stafetten løber afsted i Fælledparken i slutningen af august/starten af september hvert år.

  Vi cykler til arbejde
  Hvert år er der mulighed for at deltage i kampagnen "Vi cykler til arbejde". Det bliver annonceret, når vi nærmer os. det løber af stablen i maj hvert år.

  Motionsrum på rådhuset
  Styrketræning eller spinning for ansatte på rådhuset.

  Rummet er åbent for alle ansatte på Rådhuset.

  Brug rummet med omtanke, pas på jer selv OG materiellet. Og husk - vi driver det selv. Vær derfor aktiv med hensyn.

  Der er ordensregler. Vær især opmærksom på, at du kun må gå ind i motionsrummets aktive område iført sko/tøj til sportsbrug. Og husk: musikanlægget skal bruges fornuftigt. I arbejdstiden sidder der arbejdssomme kolleger lige oven over. Det SKAL der tages hensyn til.

  Der er etableret adgangskontrol på indgangsdøren til motionsrummet, så HUSK jeres adgangsbrik.

  Torsdagsløb
  Tag med på torsdagsløb i Kongsholmparken. 

  Hver torsdag er der fællesløb i Kongsholmparken.

  Vi mødes i Rådhus-forhallen kl. 17 og løber til Kongsholmparken, hvor man kan vælge en 3 km, 5 km eller 10 km rute. Der løbes i forskellige tempi, og det er faktisk også muligt at gå ruten samtidig med, at man nyder den smukke natur og det gode, tværkollegiale samvær.

  Massage
  Få massage på rådhuset hver torsdag for kun 250 kroner.

  Albertslund Kommune har indgået en aftale med massør Tine Wilms. Tine kommer hver torsdag og massagen foregår i Sundhedshuset, Skolegangen 1, lokale 1023 i tidsrummet 9-15. Pris 250 kr. for 25 min. massage.

  Læs mere om Tine og hvordan du booker tid

  Rygestopkursus for ansatte
  Ønsker du at kvitte smøgerne og blive røgfri? Nu har du mulighed for at kvitte smøgerne med et gratis rygestopkursus 

  Tilmelding:
  Hvis du ønsker gratis hjælp til rygestop, så send en e-mail til chefkonsulent Bente Poulsen på eller ring på tlf. 43686142 og hør nærmere.


  Kurset er gratis og undervisningen varetages af en erfaren rygestoprådgiver fra Albertslund Apotek.

  Læs mere om røgfri arbejdsplads og rygestop.