Gå til hovedindhold

Albertslund Indefra

I serien Albertslund Indefra er medarbejderne i Albertslund Kommune i centrum. Så mød forskellige medarbejdere og hør om deres oplevelser af at være medarbejder i Albertslund Kommune og hvad der driver dem

Indhold

  Velkommen til vores serie ”Albertslund Indefra”. I serien åbner vi døren på klem, så alle kan få et blik ind i medarbejdernes hverdag i Albertslund Kommune. Vi inviterer derfor over tid indenfor på forskellige arbejdspladser i Albertslund Kommune. Fordi det er her det sker. Fordi det er her borgerne møder Albertslund Kommune. Fordi det er her servicen bor og velfærden lever. Følg med i video med medarbejdere her på siden.

  I den første udgave er det Brian Jeppsson, der har hovedrollen. Han har været i Albertslund Kommune i 21 år. Han arbejder i Albertslund Svøm & Fitness, hvor han er livredder og fitness- og spinninginstruktør.

  I anden udgave kommer du med Albertslund Indefra indenfor i Sundhedshuset. Her er det nemlig Christina Skriver Klenø, der er sundhedskonsulent i Albertslund Kommune, som har hovedrollen. Hun er blandt andet med til at give liv til vores sundhedspolitikker og hjælpe eleverne på Vestskoven Gymnasium til en røgfri hverdag.

  I tredje udgave har Jacob Leisin hovedrollen, når vi er med ham på arbejde. Han er leder af SFO Egeskoven, som er tilknyttet Egelundskolen. Få et indblik i hverdagen i kommunen i børnehøjde og hør Jacobs take på hvad, der gør Albertslund til børnenes by. Og bliver du hængende længe nok, kan du få en helt særlig funfact om vores bysbarn Jacob og et stykke af Albertslunds historie.

  I fjerde udgave er vi med Indefra rejst tilbage i tiden og har været med 3.F fra Herstedøster Skole på besøg i Vikingelandsbyen hos Karl Jakob Lamberth. Karl Jakob Lamberth er en af Albertslunds ildsjæle, der hver dag sørger for at store og små kan opleve historiens vingesus på en nærværende, levende og legende måde. 

  Velkommen indenfor i Albertslund Indefra!

  Oplev Svøm & Fitness Indefra

  Kom med sundhedskonsulenten indenfor  

  Kom med i SFO Egeskoven 
  Kom med tilbage til vikingetiden