Gå til hovedindhold

Billedarkiv

Find dine billeder i Albertslund Kommunes fælles billedarkiv, skyfish.

Indhold

  Nu kan du gøre din artikel, hjemmeside eller folder endnu mere visuel lækker.

  Billederne fra rundt omkring i organisationen er nemlig samlet i ét fælles billedarkiv, som du finder på adressen www.skyfish.com/da

  Siden er stadig under udvikling, og vi arbejder ihærdigt på at skabe en flad struktur med mange mapper, der giver et hurtigt overblik.

  Log in

  Du logger ind med den fælles bruger-email: clp@albertslund.dk
  og taster koden, som er: albertslund

  Søg, find og download dit billede

  Når du er logget ind finder du billedmapperne i venstre side af skærmen, f.eks. Borgerinddragelse, Børn og unge eller Erhverv.

  Du kan også søge efter et billede i søgefeltet i øverste venstre side af skærmen. Alle billeder er blevet tildelt nogle keywords, så hvis du f.eks. søger på 'borgmester', kommer de billeder frem, som har fået tildelt det keyword.

  Når du har fundet det billede, du skal bruge, markerer du billedet. I øveste højre hjørne kommer der en lille pil frem. Tryk på pilen og vælg download. Så ligger billedet enten nederst i skærmen, eller computeren spørger, om man vil åbne eller gemme filen, alt efter om du er på gammel eller ny IT-platform.

  Bemærk at mappen 'Til web' indeholder billeder, der er små både i forhold til KB og pixels - derfor er de kun anvendelige til web.

  Upload af nye billeder til billedarkivet

  Du kan ikke selv uploade nye billeder til arkivet. I stedet er der oprettet en 'superbruger' i de forskellige forvaltninger.

  Så hvis du ligger inde med gode billeder, som er relevante at dele med resten af organisationen, så kontakt den billedarkiv-ansvarlige i din forvaltning. Så sørger han/hun for, at billederne bliver uploadet i billedarkivet.

  Husk at læse dokumentet Regler for foto som du finder på acadre under sagsnr 15/14512. 

  Hvem er din billedarkiv-ansvarlige?
  Janus Enemark Nissen, ØS
  Andreas Hedeby Jensen, BMKB
  Julie Kvetny Jakobsen, BMKB
  Pernille Harting Frandsen, BMKB