Gå til hovedindhold

Musikskolen spillede op i Tivoli

Albertslund Musikskole deltog med 4 ensembler ved dette års Musikskoledage i Tivoli

07. maj 2024
  • Læs op

Indhold

    For 34. år i træk åbnede Tivoli i weekenden, 4. og 5. maj, sine porte for alle landets musikskoleelever til Musikskoledage i Tivoli. 5.700 elever deltog i over 200 ensembler på 12 forskellige scener - og Albertslund Musikskole var flot repræsenteret med hele fire ensembler i år!

    Musikskolen optrådte med to bands på Den grønne scene lørdag den 4. maj. Først gik “Albertslund Youngstars” på scenen med flere af musikskolens dygtige sangelever, hvorefter musikskolens efterhånden erfarne band “MALTO” tog over. Der blev sunget og spillet en række velkendte numre som Don't Wanna Fall in Love, Kurder i København og Sound of Silence. Så selvom mørket var ved at falde på lørdag aften - skinnede solen forsat ned på scenen.

    Som noget helt nyt havde Musikskolen i år vores nyetablerede Verdensmusikorkester med – flankeret af musikskolens strygere - så der var i alt 50 elever på scenen! De spillede søndag den 5. maj om eftermiddagen for en fyldt HC Andersen sal og fik skabt en skøn koncert i lysekronernes skær, mens regnen stilnede af udenfor. Guitarunderviser Anne Dorte Laub Busk fortalte efter koncerten “Det er stort for børnene at være med! De elsker at spille sammen, og der er plads til både hygge og fest - så alle fik en god oplevelse.”

    Traditionen tro optrådte blæseorkestret GAVL søndag eftermiddag på Plænen i Tivoli. Orkestret er sammensat af elever fra både Glostrup, Albertslund, Vallensbæk, Lyngby-Taarbæk, og er med til at knytte venskaber på tværs af kommunerne! Det holdt heldigvis tørvejr under hele koncerten, og publikum varmede sig ved musikken – ved flere kendte klassikere bl.a. temamusikken fra Titanic.

    Souschef Tanja Rosenberg udtalte efter weekendens koncerter: “Der er bare en helt unik stemning i Tivoli, når 5.700 elever samles om en kæmpe fest for musikken, talenterne og fællesskabet. Vi kommer helt sikkert igen næste år!”

    Sidst opdateret: 7. maj 2024