Gå til hovedindhold

Albertslund Kommune er blevet mere erhvervsvenlig

Albertslund Kommune rykker 15 pladser frem i Dansk Industris store undersøgelse, hvor de vurderer landets kommuners erhvervsvenlighed

Mand der er ved at bore i metal. Han er udstyret med hjelm og arbejdstøj.

Indhold

  Resultatet er noget, der vækker glæde hos politikerne, som samtidig ønsker en endnu mere fokuseret erhvervsindsats i fremtiden.

  Lars Gravgaard, der er formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Albertslund Kommune, giver udtryk for, at resultatet af DI’s måling absolut er godt nyt for Albertslund, men understreger samtidig at arbejdet ikke er gjort endnu. Han siger:

  "Jeg vil fremhæve de relative gode vurderinger indenfor ”Information og dialog med kommunen”, ”Brug af private leverandører” og den flotte placering vedrørende ”Infrastruktur og arbejdskraft” til at genfortælle de gode historier der faktisk er indenfor Erhvervsvenlighed! Vi gør noget og med vores fokus på det ”grønne”, de ”digitale rammer” og ”Jobcentrets” arbejde bør det være muligt med en yderligere fremgang i disse tilbagevendende målinger. Målet er stadig en plads blandt de 25 bedst placerede kommuner! Vi skal bruge resultatet til at blive endnu bedre, for der er plads til forbedring."

  Også borgmester Steen Christiansen synes naturligvis resultatet er positivt. Han siger:

  "Det er meget positivt, at vi er blevet mere erhvervsvenlige ifølge DI’s undersøgelse. Det vidner bl.a. om at virksomhederne oplever en positiv udvikling i samarbejdet med Albertslund Kommune. Den udvikling skal vi fortsætte de næste år med en endnu mere fokuseret indsats."

  Læs rapporten fra DI med resultatet af undersøgelsen om erhvervsvenlighed