Gå til hovedindhold

Albertslund Kommune har modtaget pris for demensvenligt initiativ

Albertslund Kommune modtog i forbindelse med årets demenstopmøde prisen for det bedste initiativ, der skaber konkrete livsforbedringer for ”Byen”. Det gjorde kommunen for initiativet ”Det åbne demensvenlige bibliotek”

19. sep. 2024
  • Læs op

Indhold

    Onsdag den 18. september var der demenstopmøde i Kolding. Det er en vigtig sag at være samlet om; at vi sammen får skabt et demensvenligt Danmark.

    I forbindelse med topmødet blev en række priser uddelt for de bedste demensvenlige initiativer. Og en af priserne gik til Albertslund Kommune - kommunen fik prisen for det bedste initiativ, der skaber konkrete livsforbedringer for ”Byen”. Kommunen modtog prisen for ”Det åbne demensvenlige bibliotek”, hvor kommunens demensteam og biblioteket samarbejder om at dele viden ud om demens - bl.a. med åbent hus arrangementer hver måned på biblioteket.

    Læs mere om åbent hus på biblioteket 

    Biblioteket beskriver initiativet sådan her: ”Det er i samarbejdet, at vi løfter og synliggør hinanden. Samarbejdet styrkes i alt fra planlægning til afvikling, og det giver inspiration til nye gode initiativer. Vi får mod og lyst til mere. Til gavn for demensramte, pårørende og borgerne generelt.” 

    Tillykke til os. Og stor tak for indsatsen til demensteamet og Albertslund Bibliotek, som med initiativet bidrager til en mere demensvenlig by og et mere demensvenligt Danmark.

    __________
    På billedet er det Albertslund Kommunes demensteam med pris og blomster; demenskonsulent Bente Lauridsen og demensvejleder Elena Custura.  

     

    Sidst opdateret: 19. september 2024