Gå til hovedindhold

Netværkstemaer

Her kan du foreslå et netværkstema og læse om de netværk, der er eller har været i Albertslund Kommune.

Indhold

  Netværksproces

  Der igangsættes hvert halve år 2-4 nye netværk i Albertslund Kommune. Chefforum beslutter de endelige netværkstemaer allerede i januar og juni måned.

  Netværkstyper

  Vi har tre typer netværk i Albertslund Kommune: Læringsnetværkvelfærdsnetværk og innovationsnetværk. Opdelingen i de tre netværkstyper udspringer af et ønske om, at vi som kommune skal udvikle på tre forskellige fronter. Alle tre typer kan arbejde med de samme temaer, men der er stor forskel i fokus, aktører og tidsperspektiv, alt efter hvilken netværkstype der arbejdes med.

  Foreslå et netværkstema

  Vi har brug for din hjælp til at finde de helt rigtige netværkstemaer. Er du blevet opmærksom på en velfærdsudfordring, en rutine eller en arbejdsgang, som undrer dig, og som du synes at vi kan gøre bedre her i Albertslund Kommune? Så har du måske fundet et netværkstema.

  Netværk igangsat 2017

  I foråret 2017 blev der igangsat to velfærdsnetværk, et om sproglige færdigheder hos førskole-elever, og et om ensomhed blandt ældre borgere. I efteråret 2017 blev der igangsat yderligere tre netværk; to velfærdsnetværk om hhv. familier der får sygedagpenge og ydelser fra Social & Familie og et om borgere modtager misbrugsbehandling. Det tredje er et læringsnetværk om samarbejde mellem kommune, boligsociale aktører og borgere.

  Netværk igangsat efteråret 2016

  I efteråret 2016 blev der igangsat 3 velfærdsnetværk, et netværk om en styrket administration i Albertslund kommune, et om involvering af pårørende i ældreplejen og et om en fælles ungdomsklub i Albertslund. Sideløbende fortsatte innovationsnetværket Bo i Albertslund, som har været igang siden foråret 2015.

  Netværk igangsat i foråret 2015

  I foråret 2015 blev der igangsat 15 velfærdsnetværk og 1 innovationsnetværk, urban farming. Nederst på siden finder du pjecen "Om netværk i Albertslund 2016 - initiativer, proces og det vi forfølger", som beskriver mange af effekterne af de netværk du kan læse om her.

  Netværk igangsat i foråret 2014

  Her kan du få et overblik over de netværk som blev igangsat i foråret 2014. Nederst finder du en pjece som beskriver, hvad der kom ud af netværksarbejdet i de respektive netværk.