Gå til hovedindhold

Håndbøger og metoder til netværksbaseret arbejde

Herunder finder du håndbøger og metoder til netværksbaseret arbejde. Metoderne er udviklet til netværkslederne, men kan ligeledes bruges af medarbejdere og ledere i den øvrige organisation til at understøtte udvikling af nye velfærdsløsninger i den nære velfærd.

Indhold

  Håndbøgerne og metodesamlingen til netværksbaseret arbejde indeholder brugbare metoder og viden om f.eks. facilitering, mødeledelse, borgerinddragelse, designthinking, test, spredning og evaluering, som er relevant for medarbejdere der i dagligdagen arbejder med udvikling og implementering.

  Du kan læse mere om de metoder der anvendes i netværk her.

  Du kan læse mere om redskaber til at kende og genkende værdier her.

  Du kan læse mere om netværkets arbejde i et velfærds- eller innovationsnetværk her.

  Du kan læse mere om netværkets arbejde i et læringsnetværk her. Du kan også finde helt konkrete værktøj til at arbejde med læringsnetværk nedenfor.

  Værktøj til at arbejde med læringsnetværk

  Håndbogen understøtter dig som netværksleder for et læringsnetværk, således at du ved hvordan netværket kan skabe og sprede den læring, vi i Albertslund Kommune har behov for. Her er konkrete værktøj til hvordan du udfolder netværkets tema, planlægger processen opsamler og får inspiration til den endelige leverance til Chefforum.