Gå til hovedindhold

Annoncer til kommunesiderne i Albertslund Posten

Det er muligt at få informationsmateriale med i kommunens ugentlige opslag i lokalavisen, Albertslund Posten.

Indhold

  OBS. KOMMUNESIDEN HOLDER SOMMERFERIE OG ER LUKKET NED I HELE JULI. DVS. SIDSTE KOMMUNESIDEN INDEN SOMMERFERIEN UDKOMMER DEN 29. JULI (DEADLINE DEN 23. JULI KL. 10). KOMMUNESIDEN GENOPSTÅR DEN 10. AUGUST. GOD SOMMER!

  Når du vil have en tekst- eller billedannonce i kommunesiderne i Albertslund Posten, skal du sende en mail med de vedhæftede filer til Amalie Sletting Thykier. Husk at angive, hvilke uger du gerne vil have bragt din annonce.

  Deadline

  Albertslund Posten udkommer om onsdagen. Annoncer skal sendes senest torsdag kl. 10.00 ugen før avisen udkommer. Det vil sige, at hvis du vil have en annonce i kommunesiderne i uge 41, skal du sende den senest torsdag kl. 10.00 i uge 40.

  Vi har én side til rådighed i AP. Derfor vælger vi hvilke annoncer skal i efter relevans. Du er altså ikke garanteret en plads i kommunesiderne - også selvom du sender inden deadline.

  Hvordan vurderer vi så hvad er mere relevant end andet? Det gør vi bl.a. ud fra hvor mange din annonce henvender sig reelt til. Du tænker muligvis at din annonce er meget relevant for mange - og det er den sikkert også - men det gør også din kollega, der også kæmper om pladsen. Det sker dog ikke tit, at vi ikke får en annonce med, hvis den bliver sendt i god tid.

  VIGTIGT!

  Det er vigtigt, at du får læst korrektur på annoncen, inden du sender den afsted. Sørg for gode og sigende overskrifter, skriv de vigtigste budskaber i begyndelsen af teksten, og henvis gerne til flere informationer på kommunens hjemmeside.

  Det er vigtigt, at annoncerne er modtagerorienterede, og at det visuelle udtryk passer med kommunesiderne. Derfor modtager du feedback på din annonce på baggrund af disse principper. Du kan enten selv ændre i teksten eller få en af kommunikationskonsulenterne til at sende et udkast til godkendelse hos dig. 

  Sender du din annonce efter deadline, modtager du hverken feedback eller det rettede udkast til godkendelse før den kommer i kommunesiderne.

  Vejledning til at skrive annoncer