Gå til hovedindhold

Adgang til Danske Kommuner og DKNYT

Vi har adgang til KL Play og dknyt.

Indhold

  KL Play

  Albertslund Kommune er tilmeldt ”KL Play: Sundhed og Social”. Det er en platform, som KL leverer, hvor alle medarbejdere og politikere i kommunen kan se programmer om aktuelle emner indenfor social- og sundhedsområdet. Programmerne kan enten ses live eller forskudt, når det passer.

  Sendefladen består af flere programmer om måneden, fx webinarer og liveevents, som tager afsæt i aktuelle tendenser og udfordringer på sundheds- og socialområdet. Hensigten er at mangfoldiggøre ny viden hurtigt og direkte til kommunerne. Det kan både være konkrete faglige emner eller mere strategiske emner.

  Der er programmer målrettet alle målgrupper i kommunerne – politikere, ledere og medarbejdere. Nogle programmer henvender sig mere målrettet bestemte grupper end andre. Programmerne er fordelt på forskellige formater. 

  I finder KL Play ved at gå ind på denne side: https://play.kl.dk/. For at se et program skal man bruge et login og password. Alle medarbejdere og politikere i vores kommune bruger det samme login og password. Der kan derfor også godt være flere fra vores kommune, som er logget ind på samme tid. 

  Login og password er unikt for os, og skal ikke deles med andre kommuner og/eller organisationer.

  Login: Vores login navn i Albertslund Kommune er: Sundhed-Albertslund

  Password: Vores password i Albertslund Kommune er: 21Albertslund

  På siden kan man vælge at gå ind på

  • WebTV – her kan man se alle de programmer, der tidligere har været sendt.
  • Livestreaming – her kan man se programmerne direkte – herunder også stille spørgsmål, når det er aktuelt. Det er muligt at importere live-begivenhederne, så det fremgår af ens egen kalender.

  Kontakt til support og ved spørgsmål
  Hvis man har spørgsmål ift. tekniske udfordringer eller omkring tilmelding eller lignende kan de sendes til KL’s support-postkasse på  klplaysupport@kl.dk  

  DKNYT
  dknyt leverer nyheder fra "det offentlige Danmark"

  Følg med i nyheder fra det kommunale, regionale og statslige Danmark ved at følge med på dknyt.dk (læs om dknyt).

  Læs nyheder fra dknyt.dk

  Tilmeld dig dknyts nyhedsbrev