Hammershøi vaser og lysestage

Sampak med to vaser og en lysestage i Hammershøi design


Hammershøi vaser og lysestage - Albertslund Kommune

Denne Hammershøi pakke består af tre dele:

1 stk. vase 20 cm:
De elegante Hammershøi designvaser bærer på en unik historie, der tilføjer personlighed til vaserne. Som hele Hammershøi serien er denne vase inspireret af Svend Hammershøis værker, der blev skabt på det gamle Kähler-værksted i starten af 1900-tallet. Brug den smukke antracitgrå designvase i vindueskarmen, på middagsbordet eller i entréen med årstidens blomster og grene.

1 stk. vase 12,5 cm:
Den elegante lille antracitgrå design-vase fra Hammershøi-serien er inspireret af Svend Hammershøis værker og har et tidløst, moderne formsprog. Design-vasen har en fin, lille krave om halsen, som sammen med rillerne og vasens harmoniske formsprog naturligt forlænger de friske blomster, så de elegant går i ét med keramikken. Brug den unikke design-vase fra Kähler alene eller i et elegant designtableau.

1 stk. lysestage, 6,5 cm:
De fine Hammershøi-lysestager fra Kähler er skabt i et uhøjtideligt, individuelt og stilrent look i afdæmpede, nordiske farver. Hammershøi-lysestagerne bærer de karakteristiske riller, der binder hele Hammershøi-serien sammen. Den mellemste antracitgrå lysestage står elegant på middagsbordet, i vindueskarmen eller i entréen som en varm velkomst til gæsterne i de kolde vintermåneder.

Salgspris: 400,00 kr
Vejl. udsalgspris: 730,00 kr