Gaveshop

Skal du give en gave på kommunens vegne: en gave til en reception, en værtsgave til gæster eller en gave til medarbejdere, f.eks ved afsluttet uddannelse, kan du bestille gaven via indkøbsafdelingen. Gaven er på lager og bestilles via mail til Indkøbsafdelingen, så leveringen tager højst et par dage. Kommunen får gaverne leveret af Borg&Bigum, som er en lokal socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere i deres pakkeri. Nedenfor kan du se udvalget. Det er også muligt at bestille økologisk vin i gaveæske med Albertslund-logo.


Gaveshop - Albertslund Kommune

Afregning: Det er din egen afdeling, der afholder udgiften til gaven. Indkøbsafdelingen noterer den enkelte afdelings forbrug af gaver og sender internt omposteringsbilag til afregning hos bestilleren ca. halvårligt.

Bestilling: Gaverne bestilles via Indkøbsafdelingens normale procedurer f.eks. ved mail til Indkøbsafdelingen. Hver gave er på forhånd købt i 5-10 eksemplarer og kan derfor leveres med kort varsel. Gaven leveres af betjentene. Det kan naturligvis forekomme at en gave er udsolgt fra lageret.

Justering: Gavernes popularitet følges, så den interne gaveshop indholder gaver, der dækker behov og ønsker til typer og prisklasse.