Miljø


"Tænk globalt og handl lokalt"

Det har i mere end 20 år været overskriften på et mangfoldigt miljøarbejde i Albertslund Kommune. Vi bryster os af at være med i front, når det kommer til miljø og bæredygtighed. Som leder og medarbejder er du en del af det. Se filmen der viser, hvordan det lokale miljøarbejde tager sig ud.

Miljøarbejdet i Albertslund

Det praktiske miljøarbejde i kommunen er enkelt og består af otte emner i 'miljøblomsten', som du kan se på figuren nedenfor. Som medarbejder har du et medansvar for en grøn hverdag på din arbejdsplads. Det betyder, at du skal overholde de retningslinjer og bruge de gode råd, der er beskrevet for hver af emnerne i miljøblomsten. Derudover handler det om at tænke miljø ind i sin kerneopgave.

Miljøarbejdet i kommunen er sat i system. Det betyder, at hver arbejdsplads har en miljørepræsentant og en miljøhåndbog. Hver arbejdsplads har også årlige miljømål, og kommunen har nogle fælles miljøindsatser. Det er lederen på din arbejdsplads, der er ansvarlig for, at miljøarbejdet lever op til de krav, der er i kommunen. 

Der er direkte forbindelse fra kommunens miljøpolitik og forpligtende aftaler på miljøområdet og til miljøblomsten. 

Miljoeblomst .graa .m .logo (medarbejderside)