Proces for stillingsannoncering

Her kan du få sat flere ord på proceduren i forbindelse med at slå stillinger op


1. Send din tekst til jobindex på offentligeannoncer@jobindex.dk, for at få den på kommunens hjemmeside, jobindex, jobnet og i Albertslund Posten i Albertslund Kommunes design (det koster 1700. kr).

Læs om hvilke oplysninger, der skal være i din mail m.m.

2. Skal du også have den i trykte medier og/eller supplerende digitale jobportaler, kontakt da mediebureauet Signatur.

Kontakt Signatur

3. Hos Jobindex opretter de dig i det digitale rekrutteringssystem emply, så du der kan håndtere dine ansøgninger, lave ansættelsesudvalg, sende afslag osv. udenom outlook.

Læs om emply - hvordan gør du, hvad er fordelen mv.

________

Jobindex 

Albertslund Kommune har lavet en aftale med Jobindex, så kommunens rekrutteringsindsats bliver stærkere og billigere. Læs om aftalen og standardpakken.

DVS. at alle som udgangspunkt benytter "standarpakken", der består af jobindex, kommunens hjemmeside, jobnet, og kommunesiderne i Albertslund Posten - det får man som minimun når man sender sin tekst til stillingsopslag til Jobindex.

Stillingsannoncer sendes til offentligeannoncer@jobindex.dk for standardpakken m.m. hos Jobindex.

Signatur

Ønsker man yderligere og mere målrettet annoncering (eksempelvis i et fagmagasin) sker det via mediebureauet Signatur. Det gælder annoncering i trykte medier og andre digitale jobportaler. Læs hvordan her

Emply

Albertslund Kommune har endvidere en aftale med Emply om et digitalt rekrutteringssystem, så der spares administrative ressourcer ved hver rekruttering - og ansøgerne får en mere ensartet oplevelse, når de ansøger hos Albertslund Kommune.

Når du skal slå en stilling op sender du den stadig til jobindex (ovenstående adresse). De opretter dig så i systemet - og derfra går det slag i slag mod en mere konsistent og effektiv proces. Det er et led i en professionel rekruttering. Læs om rekrutteringssystemet Emply

Det betyder, at du ikke længere modtager alle ansøgningerne i outlook, men i en database, hvor du løbende kan gå ind (fordi du får en kode af jobindex) og se ansøgningerne, sortere dem osv.

På den måde er det slut med at modtage 400 ansøgninger i sin Outlook. Det er slut med at bruge alt for mange administrative ressourcer på at håndtere ansøgninger m.m. Alle rekrutteringer sker nu via det digitale rekrutteringssystem Emply – det skal gøre det lettere for alle, spare ressourcer og gøre ansøgernes oplevelse mere ensartet... Det er et led i at professionalisere rekrutteringsproceduren i Albertslund Kommune (NB. der er ikke omkostninger forbundet med det for brugerne - systemet er købt og dækket af Økonomi & Stab).

Du sender din tekst til Jobindex som normalt, og de opretter dig så i systemet, hvor du så logger ind., når du har fået tilsendt en kode. I systemet modtager du ansøgere, opretter du ansættelsesudvalg, sender "autosvar" i processen, håndterer dine ansøgere, så du sparer tid.

Sådan kommer du igang