Doc2mail

Fjernprinter der sender breve direkte til borgerens/virksomhedens Digitale Postkasse eller til print, kuvertering og forsendelse hos KMD’ s printafdeling.


Brugervejledning til doc2mail

Doc2mail fra systemet CSC Omsorg

Brevfletning med print via Doc2mail

Links i breve der sendes via Doc2mail 


FAQ

Juridisk bevis
Hvis der kræves juridisk bevis for levering af en forsendelse, er det nødvendigt at dokumentere forsendelsen med detaljer, der ikke fremgår af den almindelige forsendelseslog i Doc2mail, som alle har adgang til.

Et juridisk bevis skal indeholde følgende:
- Forsendelsen id-nummer der fremgår af den avancerede forsendelseslog, som kun få fra hver afdeling har adgang til (forsendelsen får først dette nummer, når den er leveret korrekt til den Digitale Postkasse). 
- Desuden kræver det at forsendelsen fremsøges i e-boks administrationsportalen. Kontakt Pernille Harting Frandsen herom.

 

Breve til udlandet
Sendes på lige fod med breve til DK.

CVR og p-nummer
Kan findes på parten i Acadre eller på www.cvr.dk.

Udvidet forsendelsesliste
Det er muligt for udvalgte administratorer, at tilgå en samlet oversigt over hvilke forsendelser, som kommunens sagsbehandlere har sendt via doc2mail. (http://admin.doc2mail.dk/?internet=false). Vejledning.

Hvis borgeren besvarer brevet digitalt
Hvis borgeren besvarer brevet fra den digitale postkasse, så lander svaret i hovedpostkassen (albertslund@albertslund.dk), hvorfra det videresendes af rådhusbetjentent. Eller i den svarpostkasse, som er angivet under indstillinger i Doc2mail.

Dafolo-blanketter kan også sendes via fjernprint - benyt printlogoet på værktøjslinien over blanketten.