Hvad er Sekretariat for Netværksstrukturens rolle?

Netværksstrukturen i Albertslund Kommune er en del af hele kommunen. På sekretariat for Netværksstrukturen, arbejder vi med at understøtte netværksstrukturen i Albertslund kommune.


Sekretariat for Netværksstrukturen understøtter netværksstrukturen og netværkslederne. I KL’s artikel om Netværksstrukturen ”Når gamle fru Hansens blomster visner”  er kommunaldirektør Jette Runchel og lederen af Sekretariat for Netværksstrukturen blevet interviewet om netværksarbejdet i Albertslund Kommune. Det er dette arbejde Sekretariat for Netværksstrukturen understøtter. Artiklen blev bragt i forbindelse med et ledertræf i KL.

Netværksstrukturen i Albertslund Kommune er beskrevet i Netværksstrukturen version 3. Her beskrives Sekretariat for Netværksstrukturens rolle i Albertslund Kommune, definitionen af netværkstemaer, netværkstyperne, ledelsesrollerne i netværk og sekretariat for netværksstrukturens understøttende rolle.

Erfaringer med Netværksstrukturen uddyber hvorfor Albertslund Kommune har en netværksstruktur, hvordan det hele startede, de drivkræfter og barrierer der har været i kommunen ift. at udvikle organisationen mod en netværksbaseret organisation i det første år med netværksstruktur.