Hvordan kontakter jeg kompetencefællesskabet med en opgave?

Kompetencefællesskabet er et fagligt fællesskab af netværksledere, som benytter deres kompetencer til at skabe innovation, facilitere processer, involvere borgere og skabe netværksbaserede løsninger i organisationen. Læs mere om kompetencefællesskabet her og find ud af hvordan du kan bruge det.


Når du har en opgave til kompetencefællesskabet er der flere måder, du kan rekruttere en eller flere netværksledere til opgaven.

  • Du kan tage kontakt til Sekretariat for Netværksstrukturen, som kan formidle din opgave til alle netværksledere i kommunen via Yammer.
  • Du kan tage kontakt til en fra kompetencefællesskabet, og få personen til at formidle din opgave til alle netværksledere i kommunen via Yammer.
  • Du kan tage direkte kontakt til en netværksleder med en opgave, hvis du har behov for en særlig kompetenceprofil for at få opgaven løst. Det kan f.eks. være hvis du har brug for en netværksleder der har en bestemt faglighed. Hvis du er i tvivl om hvem du kan kontakte direkte, kan du henvende dig til Sekretariat for Netværksstrukturen forinden og drøfte mulighederne.

Rekruttering af netværksledere til at lede netværk eller lede større, langstrakte processer foregår fortsat via organisationens chefer.

Her finder du en oversigt over netværksledere i kompetencefællesskabet, kontaktoplysninger og funktion i kommunen.