Gå til hovedindhold

Rikke Blom startet som ny direktør i Albertslund Kommune

Albertslund Kommune har ansat Rikke Blom som ny direktør for Børn, Sundhed & Velfærd. Hun kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Odsherred Kommune, og begyndte i Albertslund den 1. november

Indhold

  Rikke Blom skal som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd stå i spidsen for områder, der er højt prioriteret i Albertslund Kommune. Og det glæder hun sig til. I forbindelse med offentliggørelse af nyheden om, at hun skulle være ny direktør i Albertslund Kommune, sagde Rikke Blom:

  - Jeg glæder mig til at blive en del af Albertslund Kommune og starte som områdedirektør for Børn, sundhed & velfærd. Sammen med gode kolleger, politikere og aktive borgere ser jeg frem til at fortsætte den ambitiøse udvikling af Albertslund og velfærdsområderne, siger Rikke Blom.

  Hun kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Odsherred Kommune, hvor hun har haft centeransvar for Børn, Unge og Familier, Omsorg og Sundhed og Social og Psykiatri. I Albertslund Kommune ser de frem til at få Rikke Blom med ombord:

  - Med Rikke Blom får vi en meget erfaren og kompetent direktør, som har arbejdet med de områder, som direktørområdet rummer. Det lover godt for udviklingen af velfærden i Albertslund. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Rikke, sagde kommunaldirektør Henrik Harder i forbindelse med offentliggørelsen af Rikke Blom som ny direktør i Albertslund Kommune.

  Rikke Blom indtræder i direktørforum i Albertslund Kommune, der udover hende består af kommunaldirektør Henrik Harder og Kristine Klæbel, der er direktør for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse.  

  Rikke Blom efterfølger Anne-Mette Brandt, der midt i august startede som administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Type2Dialog.

  ______

  Kort om Rikke Blom

  46 år.
  Cand. Scient. adm., og er påbegyndt en master i Public Governance ved CBS.
  Seneste to stillinger: Velfærdsdirektør i Odsherred Kommune (2018-2021). Sekretariatschef i Sundheds- og omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune (2012-2018).