Gå til hovedindhold

Ny borgerrådgiver til Albertslund Kommune

Kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune har ansat Michelle Redden som ny borgerrådgiver. Hun kommer fra en stilling i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og integrationsforvaltning, og startede i Albertslund den 1. december 2021. ”Vi får en borgerrådgiver med stærke juridiske og forvaltningsfaglige kompetencer og med blik for borgernes situation”, udtaler borgmester Steen Christiansen

Indhold

  Siden 2015 har en borgerrådgiver sørget for at sikre borgernes retssikkerhed i Albertslund Kommune. Men jobbet har været ledig siden 1. september, hvor den tidligere borgerrådgiver startede i nyt job.  

  ”Jeg er glad for, at det er lykkedes os så forholdsvist hurtigt at få ansat en ny kompetent borgerrådgiver med stærke juridiske og forvaltningsfaglige kompetencer. Velkommen til Michelle Redden, som fra den 1. december får en vigtig rolle i forhold til at sikre borgernes retssikkerhed,” siger borgmester i Albertslund Kommune, Steen Christiansen.

  "Jeg er rigtig glad for at være Albertslunds nye borgerrådgiver! Albertslund er en spændende by med fokus på medborgerskab, fællesskab og ligeværdig deltagelse. Jeg ser meget frem til at få mulighed for at hjælpe borgerne i Albertslund, hvor jeg især vil have fokus på at understøtte den gode borgeroplevelse, hvor albertslunderne oplever at blive hørt, når de henvender sig til kommunen," siger Michelle Redden om det nye job. 

  Michelle Redden efterfølger Pernille Bischoff, der var den første borgerrådgiver i Albertslund Kommune, og som stoppede med udgangen af august i år, hvor hun startede i sit nye job som adjunkt på Institut på Socialrådgiveruddannelser på Københavns Professionshøjskole.

  Kort om Michelle Redden
  Alder: 39 år.

  Uddannelse: Cand.jur, Københavns Universitet.

  De seneste to jobs: Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, chefkonsulent (2017-nu). Justitsministeriet, fuldmægtig (2011–2017).