Gå til hovedindhold

Albertslund Indefra

I serien Albertslund Indefra er medarbejderne i Albertslund Kommune i centrum. Så mød forskellige medarbejdere og hør om deres oplevelser af at være medarbejder i Albertslund Kommune og hvad der driver dem

Indhold

    Velkommen til vores serie ”Albertslund Indefra”. I serien åbner vi døren på klem, så alle kan få et blik ind i medarbejdernes hverdag i Albertslund Kommune. Vi inviterer derfor over tid indenfor på forskellige arbejdspladser i Albertslund Kommune. Fordi det er her det sker. Fordi det er her borgerne møder Albertslund Kommune. Fordi det er her servicen bor og velfærden lever. Følg med i videoerne med medarbejdere her på siden.

    Få et indblik i hverdagen i kommunen - Kom med indenfor i Albertslund.

    Oplev Svøm & Fitness Indefra med Brian
    I den første udgave er det Brian Jeppsson, der har hovedrollen. Han har været i Albertslund Kommune i 21 år. Han arbejder i Albertslund Svøm & Fitness, hvor han er livredder og fitness- og spinninginstruktør.

    Kom med Jacob i SFO Egeskoven
    I den her udgave er vi med Jacob Leisin på arbejde. Han er leder af SFO Egeskoven, som er tilknyttet Egelundskolen. Få et indblik i hverdagen i kommunen i børnehøjde og hør Jacobs take på hvad, der gør Albertslund til børnenes by.

    Kom med Karl Jakob i Vikingelandsbyen
    I udgaven her er vi med Indefra rejst tilbage i tiden og har været med 3.F fra Herstedøster Skole på besøg i Vikingelandsbyen hos Karl Jakob Lamberth. Karl Jakob Lamberth er en af Albertslunds ildsjæle, der hver dag sørger for at store og små kan opleve historiens vingesus på en nærværende, levende og legende måde. 

    Tag med Necati på Egelundskolen
    Dette afsnit i serien Albertslund Indefra er med Necati Kayhan, der er folkeskolelærer på Egelundskolen og så har han desuden et deltidsjob i Værestedet Nord. Det betyder meget for ham at arbejde med mennesker, som han sætter en ære i at investere en masse for. Han sætter ord på sit arbejde, også rollen som arbejdsmiljørepræsentant og arbejdet med genoprettende praksis.

    Tag med pårørenderådgiveren Lene på arbejde
    Afsnittet her er med Lene Ciccolini, der er pårørenderådgiver i Albertslund  Kommune. Lene hjælper med rådgivning og støtte til at mestre hverdagens udfordringer som pårørende til syge eller plejekrævende. Læs mere om pårørenderådgivning i Albertslund på www.albertslund.dk/pårørenderådgiver 

    Kom med Sidsel ombord i byudviklingen
    I afsnittet her i serien Albertslund Indefra kan du komme med programleder i strategisk byudvikling, Sidsel Kvist, på arbejde. Du kommer blandt andet med i Hersted Industripark, som står overfor et stort udviklingstræk.

    Kom med David indenfor i it-afdelingen
    I episoden her af Albertslund Indefra har vi fået lov at komme med indenfor i kommunens it-afdeling. David Schoenbaum som er en af Albertslunds garvede teknikkere inviterer os med bag skærmene og indenfor hos it-supporten.

    Kom med Susanne indenfor i Børnehuset Kastanjen
    I denne episode af Albertslund indefra har vi fået lov at komme med indenfor i Børnehuset Kastanjen med pædagog Susanne Elm. Selvom Susanne har været ansat i Albertslund Kommune i 30 år, er hun ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. Susanne er blandt andet engageret i arbejdet med sprogudviklingsprojektet; Lydbyen - det og meget mere kan du høre mere om i videoen nedenfor.

    Kom med Cigdem ud i hjemmeplejen
    I denne episode af Albertslund indefra skal vi indenfor i hjemmeplejen, og med SOSU Cigdem Mecovski på arbejde. I hjemmeplejen er der plads til alle og ikke to dage er ens – det er noget af det, Cigdem sætter stor pris på i hverdagen. Hør mere om, hvad Cigdem ellers sætter pris på i Albertslund i videoen nedenfor.

    Kom med Jacob ud i naturen
    I denne episode af Albertslund Indefra skal vi på besøg i afdelingen for Trafik og Natur, hvor kommunens helt egen biolog Jacob Ruskov-Nielsen arbejder. Jacob er meget optaget af biodiversitet og forbedring af naturen i Albertslund. Hør mere om Jacobs arbejde i videoen nedenfor. 

    Jonas er lærer og arbejder med naturfag - kom med ham på job 
    I denne episode af Albertslund Indefra er vi på besøg hos Jonas Karmann, der underviser i naturfag på Egelundskolen. Her kan du høre om Jonas' arbejde og hvad han synes om at arbejde i Albertslund Kommune.  

    Kom med Bo indenfor i Ungeboligerne
    I denne udgave er du inviteret indenfor i Ungeboligerne på Stationstorvet, hvor Bo Nikolajsen er leder. Hør historien bag Albertslund Kommunes eget botrænings- og udslusningstilbud, og hvordan Bo og de andre medarbejdere arbejder med at skabe stabilitet og etablere mere initiativ i eget liv hos de unge.  

    Kom med Bo indenfor i Albertslund Kommune!

    Kom med Maria i fængsel
    I denne udgave er du inviteret indenfor i det gamle statsfængsel Vridsløselille, med projektleder Maria von Holstein-Rathlou. Hør om planerne for Egon Olsens stamfængsel, og hvorfor Albertslund Kommune er et helt særligt sted. 

    Kom med borgerrådgiver Michelle på arbejde
    I denne udgave kommer du med kommunens borgerrådgiver Michelle Redden på arbejde. Hør om borgerrådgiverens uafhængige funktion og hvordan Michelle sikrer borgernes retsikkerhed - og ikke mindst hvorfor hun godt kan lide at arbejde i Albertslund Kommune.

    Kom med Pernille på arbejde i Gavlen
    I denne udgave skal vi besøge jobcentrets satellit; Gavlen, hvor Pernille Bay er socialrådgiver i den fremskudte beskæftigelsesindsats i Hedemarken. Hør hvordan Pernille arbejder - og ikke mindst hvorfor hun godt kan lide at arbejde i Albertslund Kommune.

    Camilla er plejecenterleder - kom med hende på arbejde i Humlehusene
    I denne udgave besøger vi Humlehusene, hvor Camilla Pedersen er plejecenterleder. Her kan du komme med til årets fastelavnsfest og høre om, hvordan Camilla arbejder med trivsel og ledelse. Hør Camilla sætte ord på sit arbejde og hvorfor hun brænder for tillidsbaseret ledelse og at skabe et godt hus for både medarbejdere, beboere og pårørende. 

    Mød Malik fra Albertslund Forsyning
    I denne udgave besøger vi Albertslund Forsyning, hvor Malik Basoda er driftsleder. Malik har blandt andet være en del af udrulningen af fjernvarme, shunts og den omfattende renovering af ledningsnettet i Albertslund Kommune. Hør mere om, hvordan det bidrager til den grønne dagsorden i kommunen og hvorfor Malik godt kan lide at arbejde i Albertslund Forsyning i videoen her.