Sundhedstilbud

Vil du gerne stoppe med at ryge, har du ondt i skulder og nakke, eller hvad med at tage en tur i Albertslund Svøm & Fitness med kollegerne?


Albertslund Kommune vil gerne bakke op om medarbejdernes sundhed. Det gælder både sundhedstilbud, som du kan benytte alene i din fritid, og tiltag hvor der er mulighed for at kombinere socialt samvær med dine kolleger med sjove aktiviteter.

Her kan du læse om forskellige indsatser, som kommunen tilbyder dig som medarbejder:

Albertslund Svøm & Fitness
Få 30 % rabat, når du købet et 3 måneders kort til Albertslunds svømmehal, sauna og fitnesscenter.

Dokumentation på ansættelsen - Medbring seneste lønseddel samt billedlegitimation, når du skal købe kortet eller have det fornyet.

Spørgsmål til ordningen kontakt da Berit Madsen, Albertslund Svøm & Fitness, tlf. 43 68 72 82, berit.madsen@albertslund.dk

Albertslund Svøm & Fitness
Nyvej 9, 2620 Albertslund

Fitness DK
Spar 100 kr. om måneden på dit medlemskab hos Fitness dk.
Albertslund Kommune har lavet en rabataftale med Fitness dk, så du hver måned kan spare 100 kr. på bestemte typer af medlemskaber. Hvilke medlemskaber det konkret handler om, kan du få oplyst hos Fitness DK.

Tag din lønseddel med næste gang du går i dit Fitness dk center og vis den til centerets medarbejder, så sørger de for at du får rabatten.

Hvis du ikke allerede er medlem, vil der være et startgebyr på 299 kr. for at oprette et medlemskab.

DHL-Stafet
Læs mere om og deltag i DHL-Stafetten når tiden nærmer sig. DHL-stafetten løber afsted i Fælledparken i slutningen af august/starten af september hvert år.

Vi cykler til arbejde
Hvert år er der mulighed for at deltage i kampagnen "Vi cykler til arbejde".Det bliver annonceret når vi nærmer os - det løber af stablen i maj hvert år.

Eller lån en cykel 
Til møder i cykelafstand fra Rådhuset udlånes der elcykler til transport. Der udlånes også foldecykler som kan tages med i S-toget til den sidste tur af rejsen, hvis mødet holdes uden for kommunen. Elcykler og foldecykler bookes i Outlook.

Motionsrum på rådhuset
Styrketræning eller spinning for ansatte på rådhuset.

Rummet er åbent for alle ansatte på Rådhuset.

Brug rummet med omtanke, pas på jer selv OG materiellet. Og husk - vi driver det selv. Vær derfor aktiv med hensyn.

Der er ordensregler. Vær især opmærksom på, at du kun må gå ind i motionsrummets aktive område iført sko/tøj til sportsbrug. Og husk: musikanlægget skal bruges fornuftigt. I arbejdstiden sidder der arbejdssomme kolleger lige oven over - det SKAL der tages hensyn til.

Der er etableret adgangskontrol på indgangsdøren til motionsrummet, så HUSK jeres adgangsbrik.

Massage
Få massage i Sundhedshuset torsdage i lige uger for kun 250 kroner.

Albertslund Kommune har indgået en aftale med massør Tine Wilms fra PÅ BRIKSEN 

PÅ BRIKSEN er at finde på torsdage i lige uger, i Sundhedshuset, Skolegangen 1, lokale 1023. kl. 11.00-16.30

Pris 250 kr. for 25 min. massage (normalprise 290)

Læs mere om Tine Wilms og hvordan du booker tid

Rygestopkursus
Nu har du mulighed for at kvitte smøgerne med et gratis rygestopkursus.

Vil du være røgfri? Albertslund Kommune tilbyder i samarbejde med Albertslund Apotek alle medarbejdere et gratis rygestopkursus.

Du kan vælge mellem to kursusformer:

Gruppebaseret rygestop: Kurset afholdes i grupper med ca. 10 personer, som mødes 5 gange af 2 timers varighed. Individuelt rygestop: Kurset afholdes som 5 individuelle samtaler af 20 minutters varighed.

Rygestopkurserne gennemføres på Albertslund Apotek. Kurserne tilbydes både på dansk, engelsk, tyrkisk, kurdisk, hindi og urdu.

Hvis I er nogle kollegaer, som ønsker at kvitte smøgerne samtidig, så tilrettelægges kurset, så I kan gå til rygestop sammen.

Tilmelding foregår ved at kontakte apoteket på mail: apotektet@albertslundapotek.dk, på tlf: 4364 8590 eller ved personlig henvendelse.

 

Sundhedsforsikring

Albertslund vil gerne bakke op om medarbejdernes sundhed. Derfor er der indgået et samarbejde med Mølholm Forsikring, som kan tilbyde en sundhedsforsikring til alle ansatte i Albertslund Kommune. Desuden kan ansattes ægtefælle/samlever samt børn under 21 år også tilkøbe en sundhedsforsikring. 

 

Sundhedsforsikringen dækker bl.a.: 

- Forundersøgelse 

- Speciallæger 

- Privathospitaler

- Psykolog

- Fysioterapi

- Akupunktur

- Zoneterapi

- Diætist

- Massage

- Medicin

- Genoptræning

- Misbrugsbehandling

Og meget mere. 

 

Din sundhedsforsikring er uafhængig af ventelisterne i det offentlige. Du vil derfor opleve hurtigere behandlingsforløb. Sundhedsforsikringen sørger for, at du inden for max 10 arbejdsdage efter skadeanmeldelsen hos Mølholm Forsikring har mulighed for at være i behandling for din lidelse. Du vil blive behandlet på enten et privathospital eller en privatklinik. 

 

Pris og vilkår: 

Ansatte i Albertslund Kommune har mulighed for at tegne en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring for 268 kr. pr. måned. 

Når du som ansat i Albertslund Kommune har tegnet en sundshedsforssikring hos Mølholm Forsikring, kan din ægtefælle/samlever også tegne en privat behandlingsforsikring til 268 kr. pr. måned.

Hvis både du og din ægtefælle/samlever har tegnet en forsikring Mølholm Forsikring, er alle jeres børn under 21 år automatisk medforsikret uden ekstra beregning. Du kan også forsikre dine børn under 21 år selvom din ægtefælle/samlever ikke er forsikret. Dette koster 699 kr./årligt.

Medarbejdere har ingen dækning af skader opstået før forsikringstiden, mens ægtefæller/samlever/børn har 6 måneders karens.  

 

Ved yderligere spørgsmål kan du læse mere om sundhedsforsikringen her: www.kommunesundhed.dk/spoergsmål-svar/

Hvis du vil tilmelde dig sundhedsforsikringen hos Mølholm Forsikring skal du følge dette link: www.kommunesundhed.dk